DVD box over Oorlog in Indië te koop

DVD box over Oorlog in Indië te koop

Source 1 Media uit Hilversum heeft een DVD-box op de markt gebracht met documentaires die Pia Media heeft gemaakt over de Tweede Wereldoorlog en de gevolgen daarvan in voormalig Nederlands-Indië.

Spraakmakende documentaires
De DVD-box ‘Oorlog in Indië’ bevat vier spraakmakende documentaires van de hand van Pia van der Molen en Michiel Praal. Ze geven een tijdsbeeld van de nadagen van Nederlands-Indië. Een tijd van oorlog, onzekerheden, en het verlies van een vaderland overzee waar generaties lang Nederlanders woonden en werkten. De Tweede Wereldoorlog maakte daar een definitief einde aan. In de documentaires vertellen gewone mensen hun aangrijpende verhalen over wat zij in deze periode hebben meegemaakt. En daarmee geven zij een indringend beeld van een deel van onze vaderlandse geschiedenis, dat voor velen tot nu toe niet of nauwelijks bekend was.

De makers

Pia van der Molen en Michiel Praal zijn televisiemakers die programma’s voor bijna alle Nederlandse zenders en omroepen hebben gemaakt. De laatste jaren hebben zij zich toegelegd op het maken van documentaires, die allen als motto hebben: ‘Dicht bij de mensen, dicht bij je hart’. Hun produktiebedrijf Pia Media is gespecialiseerd in historische documentaires en heeft daarin een aanzienlijk oeuvre opgebouwd. Meestal zijn deze documentaires ook op de landelijke televisie uitgezonden.

 
De DVD-box Oorlog in Indië kost € 19,99 en is te bestellen bij Source 1 Media >>
 
 
Copyright © 2020 Pia Media B.V.